INŠTRUKCIJE

Ste že kdaj sanjali o tem, da bi z lahkoto govorili angleško in nemško? Vaše sanje se lahko uresničijo, saj sem tu, da vam pomagam doseči jezikovno odličnost.

Pri meni je celoten potek ure zasnovan tako, da je učencem prijazen. Ne verjamem v enotno metodo poučevanja, saj se zavedam, da vsak učenec ima svoje individualne potrebe. Zato se prilagajam vašim potrebam in skupaj oblikujemo prilagojen program, ki bo najbolj učinkovit za vas.

Pri meni se učenje ne ustavi pri teoriji. Vključujem veliko praktičnih vaj, ki so interaktivne in zabavne. Skozi igre in aktivnosti izboljšujemo sposobnost poslušanja, prilagajanja in odzivanja na nepričakovane situacije. S komunikacijskimi igricami, navdihnjenimi z improvizacijskim gledališčem, boste pridobili samozavest pri uporabi jezika v realnih situacijah.

Z več kot 14 leti izkušenj na področju poučevanja tujih jezikov vam zagotavljam visoko kakovostno izobraževanje. Moje lastne metode poučevanja so rezultat opazovanja pomanjkljivosti tradicionalnega šolskega pouka. Verjamem v ustvarjalnost in razmišljanje izven okvirov, kar omogoča razvoj vaših lastnih komunikacijskih spretnosti.

Pouk prilagajam vašim potrebam, tempu in intenzivnosti učenja. Z razumljivimi razlagami, strukturirano snovjo in vajami vam pomagam lažje razumeti in zapomniti si jezik. Na koncu vsake ure vam ponudim domačo nalogo z rešitvami, da samostojno preverite svoj napredek.

Začnite svojo jezikovno pustolovščino zdaj in me kontaktirajte!