PRIPRAVE NA MATURO

  • Vsi sodelujoči vedno dobijo na e-mail pogoje sodelovanja preden začnemo sodelovati in ko dobim pisno potrditev, da se strinjajo z njimi, se pouk lahko začne
  • Sodelovanje je možno le z vnaprejšnjim plačilom

Zaradi velikega povpraševanja se priprave izvajajo vedno v (manjših) skupinah na daljavo, ponavadi preko Google Meet-a in sicer tako, da učenci prejmejo materiale eno uro pred začetkom priprav, ki si jih natisnejo v udobju svojega doma. Nato se priključijo na srečanje preko kamere in mikrofona in priprave se lahko začnejo.

Pri mojem pouku učenci pridobijo na specifičnih strategijah za reševanje nalog, kot je na primer tip gap fill, ter temeljito razlago, zakaj je temu tako, ki je podana na izročkih, ki si jih lahko kadarkoli natisnejo. Pri pouku vedno uporabljam učne liste, ki učencem pomagajo razumeti gradivo in na koncu ure vedno sledi ”feedback,” da se prepričam, če so vse razumeli. Prav tako redno spremljam napredek učencev.

Ob koncu ure vedno pošljem domačo nalogo in priložim rešitve, da si učenci sami preverijo naloge, zato da ne izgubljamo dragocenega časa s preverjanjem pri sami uri in se lahko 100% osredotočimo na napredek.

Še niste prepričani? Moja Facebook stran ima pet zvezdic, kar kaže na zadovoljstvo preteklih učencev z izvedbo priprav. Prav tako so z dosedanjimi pripravami vsi (!) moji učenci uspešno opravili maturo!

Stopite takoj v stik z mano!